Transformer dit hus

Er dit hus og din have også blevet en smule slidt at se på? Er fliserne gamle og slidte, og græsplænen hullet og tør? Så er det måske på tide at transformere dit hus udefra.

Se på murstenene

Noget af det første man ser og lægger mærke til, når man står udenfor et hus, er murstenene. Hvilken farve er de? Hvilken størrelse har de? Hvordan er standen på dem? Murstenene har en hel del at sige. Hvis man er træt af facaden på huset, er der flere ting man kan gøre ved stenene. Man kan vælge den omfattende løsning, hvor man skifter murstenene på facaden ud. Det er dog en længere proces, og det kan være meget dyrt. Et mindre indgreb kunne være at gøre fliserne rent, og skifte fugen. Det er mindre krævende, og også billigere. Se mere her.

Giv haven nyt liv
Det kan væres svært at passe haven i en travl hverdag, men det er noget af det der kan få huset til at synes slidt. Hvis haven har fået lov til at passe sig selv, i lidt for lang tid, kan det virke uoverskueligt at få styr på den igen. Det behøver ikke at være så svært, og du kan prøve at få styr på det selv, eller tage kontakt i en gartner, fx Anlægsgartner Fredericia. Hvis du har en travl hverdag, og ved at du får svært ved at holde haven ved lige, kan du overveje at anlægge en terrasse i haven. Den vil være nemmere at holde end græs og buske, og den vil give dig et område i din have som du bare kan nyde, og ikke behøver at bekymre dig om. Ligeledes gælder det små stier i haven, samt pavilloner mm. Overvej hvilken slags have du drømmer om, og transformer udendørsrummet i dit hus.