Hvorfor vælge vinylgulv?

Når du skal til at udvælge, hvilket gulv du vil have derhjemme, er der en række faktorer at have i mente. Flere og flere danskere kommer frem til, at et vinylgulv er det rette valg for deres bolig – og det er der god grund til. Gulvet har vundet indpas herhjemme, da det har en række forskellige fordele og kvaliteter, der passer til de fleste rum. En af de mere praktiske fordele ved vinylgulvet er den slidstyrke det har.

Slidstærkt og vedligeholdelsesfrit gulv til hjemmet

En af de større faktorer, der taler for valget af vinylgulv, er slidstyrke. Gulvet er beskyttet mod slag, tunge møbler, friktion og pletter. Vinyl er et stærkt materiale, der egner sig til mere hektiske hjem. Vinyl har en lukket overflade, hvilket gør det til det praktiske gulvvalg. Derudover er det nemt at vedligeholde. I hjem hvor der måske ikke lige altid er tid til at vaske og støvsuge gulvet, kan spildte væsker og andet nemt tørres af gulvet. Ved farvet væske er det dog vigtigt at det fjernes hurtigst muligt.

Hvor må man lægge vinylgulv?

Vinylgulvets slidstyrke og modstandsdygtighed, gør gulvet til et sikkert valg i alle hjemmets rum. Specielt i køkkenet, hvor gulvet kan blive udsat for væsker og madrester passer vinyl perfekt. Det passer også godt til gangen, hvor der ofte bliver taget snavs med indenfor. Det gør det nemt at holde rummene rene og nydelige. Vinylgulv kan også lægges på badeværelset, hvis det er særligt godkendt til formålet.

Pris og look

Udover de ovenstående rum, vil et vinylgulv pynte i enhver krog af hjemmet. Du kan selv vælge farve og mønster når du vælger vinylgulvet, da det kommer i en række forskellige designs. Her kan du også vælge et vinylgulv, der er designet således af det ligner klinker.

Vinylgulvet er også en af de billigere gulvtyper, hvilket også gør det til det økonomiske valg. Leder du efter et vinylgulv til dit hjem, kan du finde gulvhåndværk i alle former og materialer inde på gulvhaandvaerk.dk.