Har du ujævnt betongulv? Så læs videre her

Ujævnt gulv er for det først irriterende at se på, det kan have revner eller ujævnheder. Derudover er det besværligt at gå på. Heldigvis er der noget at gøre ved det! Du kan betale dig fra at få slebet dit betongulv af professionelle, så det bliver jævnt og får en glat overflade. Udover at gulvet bliver pænere at kigge på, holder det også længere og det er en løsning, der holder i mange år.

Hvordan foregår slibningen?

Slibning af betongulve bør altid foretages af professionelle firmaer, der har erfaring med opgaverne. På den måde bliver alle ujævnheder rettet og man får et flot resultat, der næsten kan minde helt om marmor. Pointen i slibningen er, at de øverste millimeter af gulvet slibes af og der dannes en ny overflade, som er jævn og lige.

Mange professionelle sliber gulvet med en diamantsliber. Der kan både foretages en hård eller blød slibning, som afhænger at gulvets tilstand – nogle gange gøres begge dele.

Pris og fordele

Ved slibning af betongulve kan man ofte ringe eller skrive og få en snak med et professionelt firma, som derefter giver dig et tilbud på dit gulv. Oftest vil de give dig en pris pr. kvadratmeter betongulv der skal slibes.

Derudover skal du være opmærksom på, at forskellige firmaer kan sende dig faktura for de kilometer, de har brugt på at køre hen til din matrikel. Derfor anbefales det altså at vælge et lokalt firma.

Fordelene ved at få slebet betongulv er, at gulvet igen får en pæn, jævn overflade uden revner og ujævnheder. Derudover vil gulvet efter slibningen være mindre sårbart og mindre modtagelig over for vand og forskellige temperaturer. Til sidst har slebet gulv den fordel, at det støver væsentligt mindre og dermed skaber det et fint indeklima, der ikke er støvet.

Slebet betongulv er helt sikkert pengene og ”besværet” værd!