Hold styr på noterne på en god tavle

En opslagstavle er guld værd. Mange associerer måske hurtigt tavler med enten de grønne kridttavler fra folkeskolen, de typiske whiteboards fra alle møde- og konferencelokaler eller med sølvfarvede magnettavler fra diverse børneværelser. Det er også alle gode bud på tavler, men der er meget mere til det. En tavle kan sagtens være stilet og passe rigtig godt ind i de fleste rum i et minimalistisk hjem. Der findes utallige forskellige slags i mange forskellige materialer, og nogle kan mere eller mindre falde i et med væggen bag.

En glastavle er noget af det, der virkelig kan se godt ud. Du kan både gå efter en i klart glas, eller man kan vælge en, der er belagt med en plasticflade i en farve, der kan tilpasses de rum, den nu skal hænge i – du kan danne dig et overblik over de mange forskellige farver på hjemmesiden og se, om nogle af dem passer ind i dit hjem.

Skærme til specielle formål

Nogle tavler kan lidt mere end bare at danne grundlag for whiteboardmarkers og magneter. Med akustikdæmpende tavler kan du mindske ekko i et rum, der ellers har en tendens til at kaste lydene rundt. Det kan være rigtig forstyrrende at have ekko omkring sig, når man taler, og det kan forhindres eller mindskes med denne type af tavler.

Hvis du har en plan om at indføre en hjemmebiograf inde på kontoret, så forhandles der også lærreder, så du ikke behøver at bekymre dig om, at du ikke har en væg, der er helt hvis – lærredet her kan blot køres ned foran, og med en projektor kan hele familien lynhurtigt blive klar til at se en film på storskærm. Det giver en lidt anden oplevelse en den, man får, når man sidder omkring en lille skærm og ser en film sammen.