Vælg de helt rigtige papkasser

papkasser-raja-package-brown-box

En firkantet størrelse som kommer i utallige varianter og designs og blev efter sigende opfundet i England i 1817. Hos RAJA finder du et bredt sortiment af papkasser. Du kan finde A4 papkasser, A3 papkasser, papkasser med automatbund, store papkasser m.m. Det essentielle er at finde netop den papkasse, der afdækker dit behov bedst.

Skal der transporteres store, tunge og ukurante genstande, som kræver store papkasser? Eller er der tale om 500 stk. papirark med informationsbreve til beboere? Behovene er forskellige men en ting er sikkert, det er svært ikke at finde et produkt eller en genstand, der ikke kan fragtes i en kasse. Derfor spiller størrelse, tykkelse, funktionalitet og lukningsmetode en stor rolle, når det kommer til at vælge papkasser.

Papkasser til forsendelse

Emballagepapkasser er et populært forsendelsesprodukt hos mange afsendere. Det er desuden en sikker, miljøvenlig og billig løsning til dine produkter, der skal leveres sikkert hos modtagerne. De helt små konfektionskasser skal du vælge til mindre varer, der ikke vejer over de anbefalede 20 kg. De har en nem åben-luk funktion, der gør håndteringstiden lille. Hvis det du skal fragte, er porøst eller ikke tåler for meget bevægelse, er det en god ide at vælge en boblefolie til at beskytte dine vare med.

Både A3 og A4-kasser benyttes til pakning af talrige forskellige produkter. Skal du sende legetøj, elektronik eller måske tryksager, så er disse kasser et oplagt valg. Styrken på papkasserne afhænger i høj grad af tykkelsen på pappet. En tykkere kasse i 2-lags pap kan tåle en større vægt belastning – dog vælger mange en 3mm som er en 1-lags, da de fungerer fint til de fleste forsendelser. Vi har kraftige papkasser, der afhjælper mængden af slag og stød, som dine varer bliver udsat for. Du finder også papkasser med automatbund, som giver mindre lukningsbehov med tape, når dine varer skal pakkes. Her er det udelukkende nødvendigt a tape toppen og så er dine varer lukket inde og afskærmet.

Pakkeproces og beskyttelse

Det er ikke sikkert, at det altid er nok med en papkasse til at beskytte dine vare optimalt. Du kan med fordel gøre brug af f.eks. boblefolie, bølgepap eller kassefyld. Boblefolie beskytter mod slag og smyger sig om dine produkter, med luften der fylder de små ovale rum. Det kan dog være en god ide at afslutte boblefolien med en gang tape, så du sikrer det ikke falder af i forsendelsen. Bølgepap og kassefyld har sammen effekt, og du kan med fordel udfylde spildrummet i din kasse, så du sikrer dine papkasser yderligere.