Dette skal du være opmærksom på, inden du køber hus!

Står du i den herlige situation, at du overvejer at købe nyt hus? Måske er du allerede godt i gang med processen og har været ude og se adskillige nye potentielle boliger? Uanset hvor i denne proces du befinder dig, er det vigtigt, at du er opmærksom på følgende ting! Selvom man har lyst til at trykke på aftrækkeren og foretage købet hurtigst muligt, er det nemlig ofte værd at gennemtjekke nogle vigtige elementer, så man ikke ender i en situation, hvor man fortryder noget. Derfor kan du med fordel læse nedenstående guide, som giver dig 3 vigtige ting, som du ikke må overse!

Gamle elinstallationer? Få det gennemtjekket

Når du kigger på forskellige huse, kan det nogle gange undre dig, hvorfor priserne svinger så meget, som de gør. Det kan der naturligvis være flere årsager til og hvis du har en åben og tillidsfuld ejendomsmægler, bør det heller ej være svært at finde ud af. Når du ser gamle elinstallationer, kan det dog være tiden værd, at du får det undersøgt lidt nærmere – dvs. afgøre hvor lang tid i fremtiden de kan holde, og i tilfælde af en udskiftning hvor omfattende dette vil være prismæssigt. Du bør altid afklare dette med en autoriseret elektriker som f.eks. https://50hertz.dk/

Våde overflader er et rødt flag!

Hvis du ser våde overflade – særligt i badeværelset, er dette ligeledes noget, som du bør undersøge nærmere. Det kan nemlig være en mindre vandskade, men også en omfattende defekt, som kan give store omkostninger.

Læs selv tilstandsrapporten igennem!

En god ejendomsmægler snakker dig igennem tilstandsrapporten, men derfor bør du stadigvæk læse den grundigt igennem selv, da ingen er perfekte – heller ikke ejendomsmæglere. Nogle af de vigtigste punkter i tilstandsrapporten er taget og husets fundament, da dette er de præcis omfattende og omkostningsfulde ting at skifte og/eller reparere på huset!