Få den flotteste hæk i nabolaget

Kigger du nogle gange misundeligt på naboen, der altid har en hæk, som står grøn, snorlige og uden en eneste gren, der har besluttet sig for at stikke lidt på afveje. Men du kan gøre det lidt nemmere for dig selv at få en hæk, der står helt skarpt. Der er ingen grund til at stå med en håndholdt hækkeklipper, når der findes mange forskellige modeller, der kan gøre dit arbejde let og effektivt.

Der er forskel på hække og på hvor mange og hvor store hække man har. Hvis du har en hæk, hvor du let kan nå toppen, så kan du overveje en relativt simpel hækkeklipper, der har et blad, der ikke er voldsomt langt, og hvor du blot har brug for at række armene frem for at have den største rækkevidde muligt. Men ved store og høje hække er det ikke sikkert, det er nok, og det kan blive halvfarligt, hvis man giver sig til at balancere på stiger for at nå toppen.

Maskiner og tilbehør

En hækkeklipper med en teleskopstang, hvor du har mulighed for at nå dele af hækken, der sidder højt, kan virkelig gøre underværker. Nogle af hækkeklipperne er elektriske og har brug for at have en ledning tilsluttet, men hvis du har en hæk, der sidder langt fra alverdens stikkontakter, eller du er en af dem, der er bange for at komme til at kappe ledningen, så kan det være du skal overveje en, hvor du har et batteri på ryggen, mens du bruger hækkeklipperen. Så er du fri til at gå lige derhen, du har lyst til.

Hvis du har en god hækkeklipper, men de er noget, der er i stykker, eller bladet er slidt og ude af stand til ordentligt at skære gennem grenene, så kan du også få fat i reservedele på hjemmesiden. Køb din hækkeklipper på PrimusDanmark.dk.