Derfor skal du have et Filibabba legetæppe

Har du længe været på udkig efter den bedste form for sikker leg til dit barn, så er Filibabba legetæppe, det du har ledt efter. Der er mange gode grunde til at have et Filibabba legetæppe, og dermed er der mange grunde til at du skal vælge Filibabba legetæppe. Med legetæppet kan barnet blive stimuleret til hver en tid, og ikke mindst få udviklet han eller hendes sanser gennem leg. Barnet vil få sanserne stimuleret, når barnet får lov til at lege, og ikke mindst kigge på de forskellige former og farver af legetøj.

Filibabba legetæppe vil til hver en tid være den oplagte gave mulighed til de nybagte forældre. Legetæppet vil følge barnet i mange år, og vil med garanti skabe en sikker ramme for barnet, hvor han eller hun kan lege trygt i sine faste rammer. Filibabba legetæppe har de blødeste materialer, som sikrer at barnet ikke kommer til skade under legen, dermed kan forældre slippe alle bekymringerne, og lade deres lille guldklump lege gennem sikker leg. 

Legetæppe der med garanti skaber sikker og tryg leg

Filibabba legetæppe giver barnet den bedste form for tryghed gennem sikker leg. Forældre vil altid have deres lille guldklump tæt ved dem, da legetæppet er nemt at flytte fra rum til rum, dermed kan barnet følge sine forældre lige meget, hvor forældrene er. Derudover vil alle Filibabba legetæppe passe til alle hjem, men især det moderne hjem. De har de mest harmoniske og smukke farver, som både vil falde i barnets smag, men ikke mindst forældres smag.

Der er mange fordele ved de skønne legetæpper fra Filibabba. Det er oplagt at have Filibabba legetæppe på børneværelset, da det til hver en tid vil indlede barnet til den sjoveste og mest udviklende leg. Derudover vil Filibabba legetæppe aldrig skade forældrenes guldklump, da de er fri for skadelige kemikalier, dermed irriterer de ikke barnets sarte og skrøbelige hud. Legetæppet kan medbringes overalt, og vil til hver en tid give barnet en følelse af tryghed, da barnet kender det hjemmefra.

  • Filibabba legetæppe er fremstillet af 100 procent økologisk bomuld

 

  • Filibabba legetæppe er GOTS-certificeret, dermed giver det forbrugeren en tryghed for miljømæssige og socialt ansvarlighed og produktionen

 

  • Filibabba legetæppe indeholder ingen form for farlige kemikalier, der kan skade eller irriterer barnets sarte og skrøbelige hud

 

  • Det er med til at udvikle barnets sanser gennem legen

 

Udvikling af barnets sanser gennem sikker leg

Der er mange gode grunde til at have et Filibabba legetæppe.

Det er særligt vigtigt at barnet får udviklet han eller hendes sanser gennem leg, og med legetæppet gør det, det muligt, uden forældrenes guldklump kommer til skade under legen. Barnet skal have lov til at lege, da legen er med til at udvikle barnet. Legen får barnet til at udvikle han eller hendes motorik og sanser. Barnet får udviklet grovmotorik og finmotorik. Gennem grovmotorikken får barnet udviklet han eller hendes færdigheder til at komme opad og fremad i verden. Denne grovmotorik lærer barnet at gå og løb osv. Finmotorikken lærer barnet at gribe fast om ting, og derudover udvikler barnet hånd-øje koordinationen, som hjælper barnet med at samarbejde om et opgave. Den lille får derudover også udviklet sanserne, når han eller hun mærker og kigger på de forskellige former legetøj, og ikke mindst de forskellige og skønne farver.

Det er særligt vigtigt for barnet at udvikle disse sanser og motoriske færdigheder gennem en sikker leg, så barnet undgå at komme til skade. Derfor er Filibabba legetæppe den oplagte mulighed, og er derfor et must at have i børnefamilien.