3 grunde til at danskere investerer i kugledyner

køb af kugledyne online

Kugledyner er i løbet af de seneste par år steget stødt i populariteten. Flere og flere danskere investerer i kugledyner – men hvorfor?

Der kan være flere grunde til, at flere danskere har investeret i kugledyner i løbet af de seneste par år. Vi har samlet 3 grunde, som vi mener kan være relevante.

Sikrer dig bedre søvn

Den første og måske mest indlysende grund til, at flere har investerer i kugledynen, er, at det er gået op for flere, at en kugledyne kan være med til at give en bedre søvn.

Mange danskere lider den dag i dag med søvnproblemer. Flere ting kan spille ind, men uanset årsagen er det altid ubehageligt ikke at sove godt om natten. Det er søvnen, som får vores dage til at hænge sammen. Uden den bliver det svært at overskue noget som helst.

Med den bedste kugledyne er der en chance for, at du kan overvinde dine søvnproblemer. Fordi en kugledyne er så tung, får den mange mennesker til at slappe mere af, og ofte kan spænding i kroppen være noget af værste, når du gerne vil falde i søvn.

Kan hjælpe personer med autisme og angst

Kugledynen har i mange år hjulpet personer med bl.a. autisme og angst. Dette kan have været medvirkende til, at flere har fået øjnene op for dynen. Desværre kan vi også konstatere, at flere danskere i løbet af de seneste år har fået angst, så dette kan også være en årsag til, at der investeres i kugledyner.

En kugledyne er i stedet for at være fyldt med fx dun, fyldt med meget små glaskugler. Disse glaskugler er på størrelse med sandkorn. Dette gør, at en kugledyne er tungere end mange andre former for dyner. Generelt siger man, at en kugledyne gerne skal veje mindst 10% af en persons vægt, for at den har den ønskede effekt.

Pga. dynens vægt mærker man, at dynen trykker sig ned mod kroppen, når man sover med den om natten. Kroppen omfavnes af dynen, og du får en større vægt mod kroppen. Dette beroliger mange med fx angst eller autisme, så de kan sove om natten.

Mere udbredt

Den sidste grund til, at flere danskere investerer i kugledyner, kan i al enkelhed være, at kugledynen er blevet mere udbredt, hvormed flere personer har fået øjnene op for den. Dette er en selvforstærkende effekt. Når først en del har investeret i kugledynen, vil flere få kendskab til den, hvormed flere også vil købe den.

Kugledynen er en helt særlig dyne ift. andre dyner, og det er ikke utænkeligt, at man ville investere i en kugledyne efter at have hørt om den.