Tid til køkkenfornyelse? Det her skal du vide

Vil du have et køkken lidt ud over det sædvanlige? Så burde du kigge her, for du kan finde AUBO køkkener i alle prisklasser. Hvad end du leder efter de luksuriøse bordplader i solid granit eller en mere budgetvenlig løsning, kan AUBO typisk hjælpe dig. Køkkenet kan du ikke undgå i hjemmet, og derfor er det så meget desto vigtigere, at du finder den helt rette løsning.

Lyst, mørkt eller farvet tema?

Er du til farverige køkkener, hvor fx blå paneler møder skiftende nuancer af grå og den beige farve, du kender fra drivtømmer? Så er et skandinavisk køkken måske den rette løsning, for her mødes milde, varierede farver i en bred palet, der ånder friskhed lidt a la landbokøkkenet.

Lyse og mørke køkkener er de mere typiske stilarter, du finder rigtigt mange steder. De har en force ved at bringe det bedste frem i den naturlige belysning, der strømmer ind gennem vinduet. Lyst tema komplimenterer sollyset, mens mørkt tema kontrasterer med belysningen.

Hvad med greb på skabe og låger?

Om du skal have greb i køkkenet eller ej, bør du vide med dig selv. For i specielt lyse og mørke køkkener er det meget normalt ikke at have greb på skabe og skuffer, ligesom køleskabet ofte bliver skjult bag paneler. Køkkenet bliver så nærmest sci-fi-agtigt og får så få fikspunkter som muligt. Ønsker du banal funktionalitet, skal du dog vælge greb. Og her får du talrige typer og placeringer på låg/skuffe at vælge fra, hvor materialerne tæller messing, porcelæn og kobber.

Hent hjælp fra en køkkenvirksomhed – fx AUBO

At planlægge nyt køkken er at give dig selv mange nye ting at tage stilling til, hvilket nogle par og singler sætter pris på, mens andre ikke gør. Dedikerede køkkenvirksomheder vil som oftest kunne hjælpe dig til at danne overblik. Så ender du forhåbentlig med et flot drømmekøkken.