Sådan indretter du familiens stue på en hyggelig og funktionel måde

Leder du efter inspiration til hvordan du kan indrette boligens samlingspunkt, stuen, på en hyggelig men samtidigt funktionel måde? Der findes rigtig mange måder hvorpå du kan skabe hyggelig atmosfære i et rum og tilføre stuen personlighed, så den er en afspejling af de personer der bor i hjemmet. Her kommer der derfor tre tips til dig der indretter stuen, og gerne vil gøre familiens samlingspunkt endnu mere hyggelig.

Valget så alle sidder godt i stuen

En sofa er et helt centralt møbel i stuen, og er også stedet hvor mange – unge såvel som voksne – tilbringer en afslappende stund i løbet af hverdagen. Du kan finde sofaer til 2 eller 3 personer mange steder online, men også sofaer, der kan rumme flere mennesker. Heldigvis findes sofaerne også i mange forskellige designs, så du kan med garanti finde en sofa som, passer ind i den indretning, som der allerede er i hjemmet.

Glem ikke den hyggelige belysning

Lys kan meget simpelt men effektivt skabe stemning i alle slags rum. Især i stuen vælger mange at tilføre rummet en rolig og afslappende belysning. Dette kan gøres gennem kloge valg af former for belysning, såsom en blanding af loftslamper, bordlamper eller gulvlamper. Kombinationen af flere slags lamper skaber en rigtig fin dynamik i rummet som også resulterer i en god atmosfære. Husk også at pæren, og selve belysningen gerne skal være rolig og ikke for skarp, så det er nemt for jer at slappe af når lamperne er tændte.

Hvordan kan I tilføre personlighed til de hvide vægge?

Der findes forskellige måder til at give et rum karakter og personlighed. Det kan nemt og simpelt gøres ved at hænge kunst og billeder op på væggen, som har betydning for personerne i hjemmet, og husk derfor at vælge motiver og kunst, der gør dig glad.