Sådan inddrager du Skandinavien i indretningen af din udlandsbolig

Er du den heldige kommende ejer af en skøn bolig i de varme himmelstrøg, eller går du og overvejer at realisere din drøm om bolig i udlandet? Om det er en permanent bolig eller feriebolig, som du har i tankerne, så er der et hav af muligheder for indretning af et skønt hjem i syden.

Find først drømmeboligen

I jagten på det perfekte hjem i udlandet, vil der altid være et vist udvalg at vælge imellem i det ønskede område. Det er ikke altid lige let at finde den rette bolig, når du ofte vil sidde i Danmark og søge efter den. Derfor er det relevant at søge solid støtte ved en dansk virksomhed, som har god kontakt til ejendomsmæglerne i lige netop det område, du drømmer om at bosætte dig.

Har du først fundet en bolig, som du har en god mavefornemmelse omkring, så vil tankerne om indretning også komme langt nemmere. Er du heldig at finde drømmehjemmet i form af en bolig i frankrig, så kan du let kombinere den franske landstil med den enkle skandinaviske boligindretning.

Tag Danmark med dig

Når købsaftalen er i hus, og du står til at overtage din fantastiske nye ejendom, vil du nok hurtigt opleve, at du ønsker at sætte et personligt præg, måske endda et dansk præg, så det føles mere hjemligt?

Du kan vælge at medbringe møbler og interior fra Danmark. Det kunne endda være noget, som minder dig om, hvor du kommer frem, som for eksempel et billede af en skøn dansk strand eller et symbol på en seværdighed nær dig.

Dansk indretningsstil er meget minimalistisk og lys, hvilket du kan inddrage i din sydlige bolig ved at indrette med lyse farver: Lyse møbler, lyse vægge eller lyse gulve, som kan være med til at skabe den ønskede danske stemning.