Renovering af badeværelset

Trænger badeværelset til en gevaldig renovering? Så er du kommet til det rette sted. Her får du inspiration og overvejelser til de tre hovedområder af badeværelset, nemlig toilettet, bruseren og håndvasken.

Toilet

Først på listen er toilettet. Langt størstedelen har nok et hvidt, klassisk gulvstående toilet på badeværelset, og det er der bestemt intet galt i. Der er dog flere muligheder for at finde et toilet, som enten skiller sig lidt mere ud, eller som måske æstetisk passer bedre ind i din vision for et nyt badeværelse. Måske du drømmer om et væghængt toilet? Eller måske du er godt træt af alt det hvide, og hellere vil have et i sort? På https://vvsplus.dk/shop/badevaerelse/toilet kan du kigge efter toiletter!

Bruser

Det andet på listen er bruser og brusekabine. Helt klassisk tænker man klinker og et badeforhæng i vandafvisende stof, men det behøves ikke nødvendigvis at være løsningen for dig. Hvis du har lidt bedre plads, kan du udvide bruseområdet og skaffe en loftsbruser. Måske du i stedet for badeforhænget vil have vægge og døre i glas? Det er kun fantasien og budgettet, der sætter grænser, og dermed er der intet i vejen for at gå på nettet for at finde inspiration. Der er praktisk undervejs at huske på at der gerne skal være lidt opbevaring til shampoo og sæbe i bruseren!

Håndvask

Sidst, men ikke mindst er håndvasken. Et af de elementer, der virkelig kan få betydning for det overordnede udtryk et badeværelse giver. Der er stor forskel på om man kan med en sædvanlig hvid porcelænsvask, eller en dobbelthåndvask i sort marmor med opbevaring forneden. Man kan designe og sammensætte som det lyster, vigtigt er bare – ligesom med bruseren – at du husker på, at håndvasken godt kan gå hen og blive den primære opbevaring for ting på badeværelset. Skuffer, skabe og hylder under håndvasken er derfor ganske praktisk!