Hvordan kan man undgå genstridigt kalk i brusekabinen?

Mange steder i landet har det danske grundvand et højt indhold af kalk. Som sådan er der ikke noget farligt ved det, men det kan dog føre til en række problemer i hjemmet.

Blandt andet kan det føre til genstridigt kalk i brusekabinen. Derfor er der mange danskere, der bruger meget energi på at gøre rent. Og i mange tilfælde kan det endda være svært at fjerne.

Ønsker du at undgå, at der sætter sig genstridigt kalk i din brusekabine, er der flere måder at gøre det på. Du har derfor ingen grund til at tro, at det ikke kan lade sig gøre.

Kalk er ikke farligt

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at kalk ikke er farligt. Hvis der er kalk i din brusekabine, skal du derfor ikke være bekymret for, at det f.eks. er sundhedsskadeligt.

De hvide pletter, der opstår på fliser, armaturer og glas er dog alligevel til gene for mange. Som regel er det dog ikke noget, der føre til andet end kosmetiske problemer.

I enkelte tilfælde kan det resultere i et tilstoppet brusehoved, hvilket selvfølgelig kan skabe irritation. Derfor er det også en god idé at undgå, at vandet fører genstridigt kalk med sig.

Gør brug af en Kalkknuser

Hvis du gerne vil undgå genstridigt kalk i brusekabinen, er der flere måder at gribe det an på. Den bedste løsning er dog at benytte sig af en såkaldt Kalkknuser.

Det er en anordning, der skal installeres på dit vandrør, hvorefter den kan omdanne kalken i vandet til pulver. Det har den fordel, at det ikke sætter sig fast og skaber ophobninger.

Samtidig har det også den fordel, at det er nemt at fjerne, når du rengør din brusekabine. Faktisk medfører det, at du nemt kan tørre det af med en klud.

Skal kun monteres ét sted

En Kalkknuser, som kan købes hos www.kalkknuser.dk, er er en ideel løsning på problemet. Den er nemlig ikke blot effektiv i brug, men er også nem at installere.

Den skal nemlig monteres på hovedrøret med indgående vand efter vandmåleren. Derfra er den i stand til at behandle alt vand i ledningsnettet, så kalken bliver omdannet til pulver.

En af de markante fordele ved en Kalkknuser er, at den hverken tilføjer eller fjerner noget fra vandet. Du skal derfor ikke være bekymret for, at det er kemi, der bruges, for at opnå de gode resultater.