Overvej dette, når du skal købe nye sengelamper

De fleste har et ønske om at have en lampe på hver side af sengen. Det skyldes, at det er rart at have lys, der kan tændes på en mørk morgen eller bruges om aftenen, når man læser inden sengetid. Derfor er det de færreste, der ikke ser et behov for at have dette.

Har du besluttet dig for, at du gerne vil købe nye lamper til dette, er det vigtigt, at det sker med omhu. Det er der flere grunde til, men det handler i høj grad om, at det ikke er alle lamper, der egner sig til at blive brugt til dette formål.

Skal det være væg- eller bordlamper?

Når du skal købe lamper til sengen, er der flere ting, der bør overvejes, inden du giver dig i kast med at lede. En af de ting, du bør tage op til overvejelse er, om det skal være en bord- eller sengelampe. Du vil nemlig have lettere ved at vælge, hvis du ved, hvad du leder efter.

Der er fordele og ulemper ved begge dele, hvilket vil sige, at der ikke er ét valg, der er det rette. Vil du helst ikke have et natbord på hver side af sin seng, vil væglamper være det rette valg for dig. Vil du gerne undgå at bore huller i væggen, skal du i stedet vælge bordlamper.

Hvad skal du bruge lamperne til?

Det er ikke alle, der køber lamper til sengen af samme grund. Der er mange, der gerne vil have en lampe på hver side af sengen, så man kan tænde for dem, når det er tid til at stå op. Det gør det lidt lettere at komme ud af sengen, hvis man kan tænde for en lampe.

Andre har et ønske om at have lys ved siden af deres seng, fordi de gerne vil kunne læse, inden de lægger sig til at sove. Derfor bør du også overveje, hvad du skal bruge dine lamper til. Skal du f.eks. bruge dem, når du læser, vil det være en fordel, at de er indstillelige.

Hvor meget må de koste?

Når du skal købe en eller flere lamper, er det også helt normalt at have et vist fokus på pris. Vil du gerne præsenteres for et stort udvalg af lamper til gode priser, bør du klikke dig ind på Prodicons hjemmeside, hvor de samler produkter fra en lang række danske webshops.