Guide: sådan vælger du de bedste træpiller

Træpiller er en form for brændsel, som kan bruges i et pillefyr eller en pilleovn. Det er på mange måder fordelagtigt og kan føre til besparelser sammenlignet med elvarme eller varme fra oliefyr.

Hvis du gerne vil have et pillefyr eller -ovn eller allerede har det, er det om at finde nogle gode træpiller, som du kan bruge til det. Her er der mange forskellige varianter at vælge imellem, så du vil gøre klogt i at gøre dig nogle overvejelser for at nå frem til de bedste.

Gå efter en høj brændværdi

Det er en god idé at gå efter nogle træpiller med en høj brændværdi, da dette vil betyde, at de giver en masse varme ved fyring. På den måde vil pillerne både brænde længere og mere effektivt, og du vil dermed få et større udbytte.

Det kan være lidt svært at finde hoved og hale i de mange typer af træpiller, der er at finde på markedet, men hvis du vil være sikker på nogle af god kvalitet, vil Heatlets træpiller være en god kandidat.

Heatlets træpiller er både at finde i 6 og 9 mm, og der vil dermed være noget for ethvert behov.

Du behøver ikke vente længe på træpillerne

Når først du beslutter dig for at fyre op med træpiller, vil du sikkert gerne have dem hjem hurtigst muligt. På den måde kan du inden længe få en god og billig opvarmning af din bolig. Heldigvis går der ikke lang tid, fra du bestiller dine træpiller, til de er hjemme, og du kan forvente at få pillerne inden for 1-7 hverdage.

Du kan læse meget mere om træpillerne og se, om de er noget for dig, hvis du er blevet nysgerrig. Der er mange penge at spare ved at finde en hensigtsmæssig varmeanlægsløsning, og du kan derfor klart overveje mulighederne med træpiller.