Du kan også hjælpe med at redde klimaet

Det kan næsten ikke være gået nogens næse forbi, at temperaturstigningerne ikke længere kun kan skyldes, at vi har bedt mariehønerne flyve op til vorherre og bede om godt vejr. De tiltagende klimaforandringer sætter sig spor i temperaturen på jorden, og meget af udledningen kan skyldes os mennesker. Du kan heldigvis hjælpe med at modvirke ophobningen af drivhusgasser, blandt andet ved at støtte anlægningen af fsc-certifikeret skov. For når du planter et træ, så laver træet fotosyntese og binder CO2 fra luften, så det ikke længere kan virke som en drivhusgas.Dermed mindsker vi indholdet af CO2 i atmosfæren.

Ansvarlig skovdrift er fsc-certifikeret

Det kan være, at du ikke lige har lyst til, at hele din blomstrende baghave skal beplantes med skov, men at du alligevel gerne vil bidrage til den positive indvirkning på miljøet, som ansvarlig skovdrift har. Så er du faktisk så heldig, at du nemt kan støtte anlægningen af skov certificeret med fsc. Med en fsc certificering ved du, at skoven er anlagt med hensyntagen til klimaet og på en ansvarlig og fornuftig måde.

Få din egen andel af en klimavenlig skov

På klimaskov.nu kan du købe andel i klimavenlige skove. På den måde slipper du for at skulle have en hel skov i din baghave, men kan i stedet nyde at tage ud til den skov, som du er en del af og tænke på, at du hjælper miljøet. Derudover kan du jo gå ud i skoven og nyde at den er delvis din, når du hører på fuglenes sang og kigger på de smukke farver i trækronerne.

Så næste gang du overvejer, hvordan du kan hjælpe klimaet, så tænk på, at du let kan bidrage til anlægning af skov med en ansvarlig skovdrift, så du kan hjælpe med at reducere mængden af drivhusgasser i vores atmosfære.