Gør boligens indretningen mere moderne og inspirerende

I Danmark har vi altid haft en stærk tradition for at indrette os minimalistisk og simpelt indenfor hjemmets fire vægge. Her hersker hvide vægge, minimalistisk møbeldesign og en sparsommelig indretning, og selvom det er noget, de fleste kan leve med, så er det sjældent den mest inspirerende indretning på den lange bane. Derfor kan det være en god idé at se på, hvordan man kan gøre boligens indretning mere moderne og mere inspirerende på én og samme tid.

Der er masser af god inspiration at hente på nettet, og hvis man kombinerer de gode idéer med ens personlige touch og stil, så er der lagt i kakkelovnen til en indretning, der virkelig tager kegler.

Gå huset igennem rum for rum

Når man har besluttet sig for at give indretningen en ordentlig overhaling, så kan det være fristende at tænke i helheden i hjemmet og begynde at indrette på må og få i de forskellige rum i huset. Denne proces kan naturligvis være sjov og inspirerende, men ofte risikerer man at gå død i processen eller gå over budget, hvis man ikke går struktureret til indretningen. Derfor kan det anbefales at gå huset igennem rum for rum og starte med at opdatere indretningen i de rum, man opholder sig mest i.

Hvis man starter med et godt overblik over de ændringer, man gerne vil etablere, så er der større sandsynlighed for, at missionen lykkes. Derfor er det en god idé at starte med at se på f.eks. dagligstuen eller spisestuen og indrette disse på bedst mulig vis. Her kan det være, at man trænger til et nyt tv møbel til stuen, en ny velour sofa eller et flot plankebord til spisestuen – der er masser af muligheder for at indrette hjemmet i en mere personlig stil, der bryder med de minimalistiske traditioner.

Bryd med alt det hvide og få farver ind i indretningen

Hvid er en universal farve, som de fleste kan acceptere og har en neutral holdning til, men det er bare ikke den mest inspirerende farve at have på alle væggene i huset. Dette gælder særligt, hvis alle møblerne også er hvide eller i lyst træ, der nærmest går i ét med væggen, og derfor kan det være en god idé at spicy indretningen lidt op med nogle nye farver, der bryder med alt det hvide.

De fleste vælger normalt at skifte farven ud på væggen, hvis der skal ske noget nyt i hjemmet, men mange gange kan man få skabt meget mere liv i indretningen ved at have nogle møbler i anderledes farver i stedet. Derfor kan man ofte bevare de hvide væggen med succes, hvis man bare får implementeret nogle effekter eller møbler, der er mere farverige; farver er med til at inspirere os, og det gør hjemmet meget mere spændende og personligt.