Gør det nemt for dig selv med en asfaltindkørsel

Når man snakker indkørsler, og hvilket underlag, der er det bedste, så er der lige så mange delte meninger som der er underlagstyper. Nogle vil ty til fliser eller sten, mens andre gerne vil have grus eller granitskærv. En helt femte gruppe foretrækker asfalt.

Der er heller ikke noget i vejen med at foretrække den ene eller den anden. De har stort set alle sammen fordele og ulemper, og nogle gange så kan det ene været specifikt bedre til én situation og noget specifikt bedre til en anden.

Hvorfor asfalt er nemmest

Men uanset hvilken type underlag man helst vil have i sin indkørsel, så er der nogle typer, der bare er nemmere at vedligeholde end andre.

Har man f.eks. fliser eller sten, kan der vokse ukrudt op igennem sprækkerne. Har man grus, granitskærv, eller små løse sten, kan de ende med at blive flyttet helt vildt rundt, hvis man prøver at feje eller fjerne sne.

Her er asfalt det absolut nemmeste underlag at vedligeholde. Det er nemt at feje, skovle sne på asfalt, og der vokser ikke græs op alle steder.

Det betyder selvfølgelig ikke, at der slet ikke er nogen ulemper ved asfalt. Den nok primære ulempe, set i forhold til de andre typer underlag er, at asfalt er dyrere. Men som nævnt, så er der en grund til det, da asfalt ikke kommer med mange praktiske ulemper, som det er tilfældet for de andre underlagstyper.

få asfalt i indkørslen. Det vil gøre tilværelsen nemmere for dig.

Find ud af ,om du skal bruge en tilladelse, når du skal lave din indkørsel om

Når man skal omlægge sin indkørsel, så er det en rigtig god ide at sørge for, at man har de korrekte tilladelser.

Generelt behøver man ikke en tilladelse fra kommunen, hvis man lægger en ny indkørsel der, hvor der allerede er en indkørsel på ens grund. Så praktisk talt, hvis man omlægger den eksisterende indkørsel.

Vil man i stedet anlægge en ny indkørsel, hvor der ikke har eksisteret en i forvejen, så er det at man skal have en tilladelse fra sin kommune, da de som fungerende vejmyndighed skal give en tilladelse til arbejdet.

Dette gælder også, hvis man gerne vil udvide sin eksisterende indkørsel.

Men uanset hvad, er det en god ide at tage fat i kommunen inden man begynder arbejdet, for at være sikker.