Find en seng der kan opfylde dine behov

Når du er på udkig efter en ny seng, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Alle mennesker bruger en del af døgnet på at sove. Det vil sige, at sengen bliver brugt flittigt og dermed skal være en god en af slagsen, hvis du skal have din optimale søvn. Flere undersøgelser har vist, at komfort og søvn hænger sammen. Det betyder, at du skal have en god seng for at kunne sove godt om natten. En dårlig seng er med til at du ligger dårligt, vender og drejer dig og dermed bliver afbrudt af din søvn. Dette er ikke optimalt i forhold til at skulle være veludhvilet og klar til en ny dag.

 

Læs om sengetests

På internettet kan du finde en senge test baseret på, om det er en boxmadras, kontinentalseng, elevationsseng eller en helt anden type seng du er på udkig efter. Det er godt at overveje hvilken type seng du godt kunne tænke dig. Ved at indsnævre søgefeltet er det lettere for dig, at vælge imellem forskellige modeller. På denne måde kan du også målrette din søgning i forhold til sengetest, så du f.eks. udelukkende kigger på kontinental sengetests hvis dette er ønsket.

 

Bliv klogere

En sengetest går ud på at gøre danskerne klogere på hvordan forskellige kontinentalsenge f.eks. adskiller sig fra hinanden. Selvom to senge ser identiske ud, så kan de hver især have deres fordele og ulemper, da noget ved designet og dermed fremstillingsmåden er anderledes. Til testene udvælges der en række forsøgspersoner, som skal afprøve forskellige senge. Ud fra deres erfaringer og meninger bliver der lavet en samlet bedømmelse med bl.a. fordele og ulemper. Samtidig bliver sengene rangordnet efter hvilken type seng der var bedst. Dette hjælper mange danskere, så de ikke skal bruge alt for meget tid på at sammenligne modeller.

 

Følg din mavefornemmelse

Det er vigtigt at du følger dine egne meninger, da det netop er dig der skal ligge og sove i sengen. Selvom nogen mener du skal købe en type seng, så er det ikke ensbetydende med, at den seng er den rette for dig. Det er en god ide at bruge tid på at finde den helt rigtige seng, da det er en langtidsinvestering du er i gang med. En god og komfortabelseng koster penge og det bør især ikke være her, at du går på kompromis med dit sengevalg.

 

Brug tid på at finde den rette seng

Find ud af hvilke behov sengen skal kunne opfylde, så det er lettere for dig at blive sporet ind på den helt rigtige seng.