Essentielle redskaber til vinelskeren

Mange kan godt lide et glas god vin i ny og næ, men nogle har en særlig forkærlighed for vin, og er ofte de, som ved ekstra meget om vin. Hvis dette er dig, betyder det måske også, at du altid har nogle gode vine liggende derhjemme til specielle lejligheder. En god vinsamler har også brug for det gode tilbehør, så her kommer en guide til, hvilke tilbehør du kunne have brug for til din vinsamling.

Vinkøleskabet

Hvis du har noget ekstra plads i køkkenet, hvorfor så ikke købe et vinkøleskab til dine vine, så de altid er klar til, når der kommer gæster. Køb vinkøleskab fra wincrave online og find et der passer i pris og størrelse efter dit ønske. Hvis du køber et vinkøleskab, så husk også at købe eventuelle ekstra hylder og vinholder dertil, så alle dine vine kan få en plads.

First Aid Kittet til vin

For at få mest ud af vinen kræver det, at du har de rigtige vinglas. Derfor kan du eventuelt købe forskellige vinglas, der passer til de forskellige vine. Derudover kan det være en god idé at have en folieskærer, som nemt kan hjælpe dig med at skære folien af toppen inden du skal poppe vinen.

Nogle vine kan fås med skruelåg, men der er mange vine, som kræver en proptrækker. Derfor kan det være, at du skal anskaffe dig en god proptrækker til din vin. Du kan både få en skrueproptrækker, men du kan også købe en luftproptrækker.

Når du hælder vinen op, kan det være ekstra fancy med en ekstern hældetud, som muligvis kan sikre dig en mere sikker servering af vinen. Hvis du står i den situation, at du gerne vil gemme resten af vinen, kan en ekstern vinprop være et must for dig, så du ikke skal mase den gamle korkprop ned igen.