Eames: Stolen, der aldrig går af mode, og som samtidig er praktisk til børnefamilien

Designermøbler og små børn går normalt ikke hånd i hånd. Men der findes designermøbler, som kan fungere rigtig godt ind i en børnefamilie. Så er du på udkig efter en designklassiker til din spisestue? Så er Eames stolen helt klart et kig værd. Læs her hvorfor.

Praktisk materiale

Eames stolene er lavet i en hård plastik type. Hvor andre designer stole er lavet i træ eller naturmaterialer som er langt mere sarte end plastik.

Du tænker at plastik måske ikke er så kønt eller lækkert som en træstol, men Eames stolen er en ægte designklassiker som er kommet for at blive. Du er derfor garanteret en stol med et tidløst design og som også er moderne om 20 år. Helt konkret er stolens sæde lavet af polypropylen. Det er enormt slidstærkt og tåler gerne små fingre røre ved dem.

De er desuden også utrolig nemme at rengøre og holde pæne og rene. Det er derfor den oplagte spisebordsstol til børnefamilien der samtidig ønsker en designer stol som spisebordsstol.

Tanken bag om designet

Når du kigger på Eames stolen, så vil du se en ”skal” i polypropylen og et stel i krom. Det er specielt stellet du skal ligge ekstra godt mærke til. Det er nemlig designet ud fra en inspiration af Eiffeltårnet i Paris. Der er lagt enormt mange tanker i selve designet af stolen og stellet.

Du køber altså ikke bare en almindelig med 4 ben og et sæde. Du køber et lille kunstværk som du kan nyde i dit hjem hver eneste dag. Udover det smukke design, så sidder man også utrolig godt i stolen. Hvis du vil vide mere om designet så find Eames stole her .

Hvilke hjem passer stolen ind i?

Eames stolen er lavet i utrolig mange smukke farver. Den passer derfor ind i mere eller mindre alle hjem. Der er ikke noget decideret sted, hvor den ikke passer ind i en af de mange farver den er lavet i.

Uanset om du stiller den et sted, hvor den står i centrum eller et sted hvor den skal indgå sammen med mange andre møbler, så vil Eames stolen pryde hjemmet. Du skal blot vælge den farve der tiltaler dig mest og så gør stolen selv resten af arbejdet. Den blender fint ind blandt mange andre designs og den lyser op hvis den står i centrum, derfor passer den ind i nærmest alle hjem.