Bedste gulve til børneværelset

Hvad er et godt gulv til børneværelset og hvilke faktorer er vigtige, nå du skal vælge et gulv til børnenes værelse, det får du et bud på her. På www.flottegulve.dk finder du et stort udvalg af flotte gulve til børneværelset.

Det første vigtige spørgsmål at svare på, når du skal finde et gulv til børneværelset er: Hvor gammel er barnet? Barnets alder har nemlig stor betydning i forhold til hvordan gulvet vil blive brugt. Helt små børn vil tilbringe en del tid på gulvet og kravler rundt, så her kan det være er fordel, hvis gulvet er behageligt at side og kravle på så som gulvtæpper samt kork- og vinylgulve. Gulvtæpper er også fremragende, når barnet skal lære at stå og gå, da barnet vil have et stabilt fodfæste og tæppet er blødt at falde på. Små børn har også en tendens til ikke at tænke over om de taber eller hamrer ting ned i gulvet, så det er en god ide at vælge et slidstærkt gulv.

Også de lidt ældre børn vil tilbringe en del tid med at lege på gulvet. Her er det dog især gulvets slidstyrke, der er vigtigt, da gulvet skal kunne holde til at legetøj trækkes hen over eller tabes på gulvet. Især til denne aldersgruppe kan det også være en god ide at vælge et gulv, der inspirerer barnets leg. Det kunne eksempelvis være et vinylgulv med veje eller lignende. Det kunne også være ved at vælge et gulv i en flot markant farve.

Også til teenageren kan det være en god ide at vælge et slidstærkt gulv, hvis barnet beholder udendørsskoene på værelset, får mange venner på besøg eller har en tendens til at tabe eller smide ting på gulvet. Men for mange teenagere vil de fleste gulvtyper kunne klare de udfordringer gulvet udsættes for. Gulvet på teenageværelset kan være med til at skabe det designudtryk som enten du eller din teenager ønsker at skabe.