3 tips til at indrette et hyggeligt børneværelse

Er der en lille ny på vej? Eller er det tid til, at dit barn får sit eget værelse? Hvad enten det er af den ene eller den anden årsag, så er det rigtig hyggeligt at indrette et børneværelse. Det er nemlig som om, at du kan give den lidt ekstra gas med alt, hvad der hedder farver og mønstre.

Men hvordan kommer du egentlig i gang med det?

Udvælg nogle farver du vil indrette med

Et børneværelse skal først og fremmest være praktisk og hyggeligt, men det må også gerne se gennemført og flot ud. Det sørger du for ved at udvælge et farvetema. Når du udvælger nogle bestemte farver, som du vil indrette med, skaber du automatisk en rød tråd. Du kan vælge én, to, tre eller måske fire farver, som du vil lade gå igen rundt omkring.

Gå på jagt efter fint interiør

Når du har styr på, hvilke farver du vil bruge, er det bare at finde nogle ting i de farver. Du kan eventuelt skrive en liste over alle de ting, der er brug for på børneværelset. Det gælder alt fra en seng til en natlampe. Hos Luxkidz kan du finde et bredt udvalg af ting til børneværelset i alverdens fine farver. Du skal finde ting, der gør værelset praktisk, men samtidig hyggeligt og indbydende.

Vælg den rette gulvbeklædning

På et børneværelse skal der være plads til, at der kan leges på gulvet hele dagen. Derfor er det også nødvendigt at tænke over gulvbeklædning. Det skal være behageligt at sidde på gulvet. Et væg-til-væg-tæppe er en god løsning, fordi det er rart at sidde på. Hvis der i forvejen er trægulv på værelset, kan du overveje at finde et tæppe til midt på gulvet i stedet, da det godt kan være køligt at sidde på et trægulv.