Mangler du isolering?

Er du ved at bygge hus? Eller har du været husejer i et stykke tid? Uanset hvad kan det være en god ide at få tjekket loftisoleringen i dit hus. Isolering er vigtigt i et hus, eftersom det hjælper med at holde på varmen. Derfor kan det være en god ide at få et isoleringstjek i dit hus, så du kan få gavn af varmen i dit hus. Der findes mange firmaer, der tilbyder billig loftisolering, men hvis du ikke er sikker på hvad du skal gøre, kommer der her et par tips.

Isoleringstjek er en start

Hvis du ejer et hus, der er bygget mellem 1950 og 1990, og ikke har fået et isoleringstjek, har det højst sandsynlig brug for et ekstra lag isolering på loftet. Hvis du derimod er ved at bygge hus, er det en god ide fra starten af at få lagt ordentlig isolering. Start med at finde et firma, der tilbyder isoleringstjek, nogen steder kan det fås gratis. Der vil komme en energikonsulent ud til dit hus, og tjekke den nuværende isolering. Derefter vil han finde ud af hvilken type isolering, der passer bedst til dit hus. Så start med et isoleringstjek, hvor i derefter kan få et tilbud på billig loftisolering, så i slipper for en stor varmeregning.

Hvad koster det?

Prisen kommer an på hvor meget isolering, dit hus har i forvejen. I dag skal man have loftisolering på 250 mm. Dette betyder at hvis du allerede har 100 mm isolering på loftet, skal du kun have 150 mm mere, for at det har den optimale isolering. Prisen varierer fra firma til firma, men en pris kan være 100 kr. pr. m2. Herefter kan man trække håndværkerfradrag fra. Så hvis du er tvivl om isoleringen i dit hus, er det god ide at finde et firma, der har tjek af loftisolering, og et tilbud på billig loftisolering.