Brug magneter til mere end bare at hænge noter op med

Bruger du mest magneter til at hænge ting op på dit køleskab, som børnetegninger og noter? Så er du ikke alene. Rigtig mange mennesker bruger mest magneter på køleskabe for at hænge indkøbssedler eller lignende op med. Mange køber derfor helt enkle magneter i metal eller sorte farver, da de kun skal bruges til dette formål. Du kan dog købe mere specielle magneter, så magneterne giver noget ekstra til dit køleskab eller magnetiske opslagstavle – også selvom du ikke har hængt noget derpå.

Er du til det naturlige udseende, kan du købe forskellige magneter, som er lavet af træ. På denne måde får du magneter, som giver noget ekstra og samtidig naturligt til dit køleskab eller din opslagstavle – det giver i hvert fald noget mere specielt end de helt almindelige magneter i metalfarver, som vi alle er vant til at se. Magneter i træ fås i mange forskellige former, så du kan få de magneter, du gerne vil have. Du kan både få dem som cirkler, kuber, kugler, eller måske mere specielle forme, som hexagoner og dyremotiver.

Vil du have endnu sjovere magneter, som giver lidt liv og farver til dit køleskab eller din magnetiske opslagstavle, så kan du få magneter med dyremotiver eller smileys. Forestil dig, at dit køleskab er fyldt med søde, små mariehøns eller sommerfugle. Det giver da noget mere liv til køleskabet end en rund, sølvfarvet magnet. Er du vild med pandabjørne, kan du også have sådan nogle til at hænge – eller måske ugler. Vil du have lidt ekstra sjov og spas, så kan du også få magneter som smileyer. Disse vil med garanti give dig et ekstra smil på læben, når du tidligt mandag morgen går ud i dit køkken og ser på køleskabet – vi ved alle, at det godt kan være lidt svært at komme i gang mandag morgen.

En ting skal du dog være ekstra opmærksom på, når du køber magneter. Det er en rigtig god ide at sørge for, at de magneter, du køber, er stærke magneter. Grunden til dette er, at du på den måde er sikret, at de ikke bare falder af køleskabet, hver gang du åbner og lukker lågen. Har du en magnetisk glas-opslagstavle, er det også vigtigt, at du køber stærke magneter, da magneten skal gribe fat i metalpladen, der er bag på glaspladen, så den bliver nødt til at have lidt styrke for at kunne nå igennem glasset.