Gode idéer til din indkørsel
Du vil gerne have, at dit hjem fremstår flot og lækkert. Hvis du bor i et hus, er din indkørsel er det første man ser, når man ser dit hus. Det kan derfor være en god idé, at du også sørger for, at din indkørsel er flot at se på. Det kan få et par tips til, hvordan du gør din indkørsel flot her.

Indkørslen

Det er vigtigt, at du har en flot belægning i din indkørsel. Hvis du endnu ikke har en indkørsel, skal du starte med at få lagt fliser hele vejen ind til dit hus. Her kan du overveje at bruge disse 25×50 havefliser. De findes i både 5 og 7 cm tykkelse og flere forskellige farver. Hvis du allerede har en indkørsel, kan du overveje om dine gamle fliser er slidte og skal udskiftes. Det er vigtigt, at fliserne passer til det udtryk, som huset har, så der kommer en rød tråd mellem indkørsel og huset. Ydermere kan du vælge at gøre din indkørsel endnu pænere, hvis du lægger brosten i siderne. Her kan du vælge nogle brosten, som er med til at give din indkørsel et personligt udtryk. 

Naturen spiller også en rolle 

Du kan vælge at pynte din indkørsel med natur. I siderne af indkørslen kan du plante diverse planter. Derudover skal du også sørge for, at din hæk eller plankeværk ser flot og velholdt ud. Hvis du har bede i siderne af indkørslen, kan du ligeledes plante nogle flotte blomster eller have et lille fuglebad eller foderbræt. På den måde skaber du mere liv i din indkørsel gennem naturen. 

Det er desuden vigtigt, at du sørger for, at dine fliser i indkørslen holdes pænt og ukrudt mellem fliserne fjernes. Dette gælder også i dine bede, hvor det er godt at luge ukrudtet væk nogle gange om året.